Ammattilaisille ja organisaatioille

Vida Impact Oy tuottaa kokeneena kouluttajana ja asiantuntijana sote-alan ja liikunnan käytäntöjä ravistelevia, innovatiivisia ja uutta luovia koulutuksia ja valmennuksia sosiaalialan, terveysalan, koulutuksen, nuorisotyön ja liikunta-alan ammattilaisille.

 

Olemme rohkeita alamme todellisia osaajia ja koulutustemme ydinidea on aina varmistaa asiakkaan etu, ihmistyön vaikuttavuus ja ihmistyön ammattilaisten arvostus.

 

Vahvuuttamme on kyky nähdä rohkeasti laatikon ulkopuolelle ja tuoda vaikuttavuus aidoksi luonnolliseksi osaksi ihmistyötä. Autamme pääsemään jumittuneista ja tehottomista menetelmistä todellisiin juurisyihin, ja löytämään keinot vaikuttavaan ihmistyöhön. Yhdistämme monipuolisen ja pitkän kokemuksemme tuoman näkemyksen innovointiin, sekä ihmistyön että liiketoiminnan parhaisiin puoliin. Opetamme konfliktoimaan asioita ihmisten sijaan, valmennamme maaliin saakka, emme vain alkumetreille.

 

Asiakkainamme ovat mm. julkisen sektorin eri organisaatiot sosiaali-, mielenterveys- ja koulutussektorilta. Teemme töitä niin suurten yliopistojen, kuin pienten ja suurten yritysten ja järjestöjen kanssa. Olemme muutoksen tekemisen ammattilaisia, ja meidän kanssamme työ on tavoitteellista, ja tuloksellista.