Asiakaskonsultaatiot

 

Oletko sote-alan, liikunnan, koulutuksen tai nuorisotyön ammattilainen, joka kamppailee mutkikkaiden asiakastilanteiden kanssa? Puuttuuko organisaatiostanne erityisosaaminen mielenterveyden, sosiaalityön, trauma-asioiden tai hyvinvoinnin asioiden osalta?

 

Olemme kokeneita vaativan asiantuntijatyön konsultoinnin ammattilaisia. Sen sijaan että lähettäisit asiakkaasi jonottamaan uusia palveluita voit merkittävästi nopeuttaa työtänne ja lisätä työn vaikuttavuutta konsultoimalla asiakasasianne ulkopuolista tahoa. Konsultoinnin voi tehdä nimettömänä, ilman tunnistetietoja, tai asiakkaan kanssa yhdessä tapaamisella. Konsultoimme sekä etäpalveluna ja lähitapaamisena koko Suomessa.

 

Ammatillinen konsultointi on valmentavaa neuvontaa ja ohjausta asiakkaan tilanteessa ja työskentelyn menetelmissä. Erityisen kannattavaa konsultointi on mikäli omassa kunnassa ei ole erityisosaamista mutkikkaissa kysymyksissä, tai asiakas joutuisi odottamaan uutta palvelua pitkään.

 

Sen sijaan että lähettäisit asiakkaan pois, mitä jos hakisittekin yhdessä lisäapua - ja pääsisitte jatkamaan työskentelyänne uuteen suuntaan.

 

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä Sannaan!

 

remi-yuan-569402-unsplash.jpg