timothy-dykes-775927-unsplash.jpgArvostavaa ja ammattitaitoista tukea kehon ja mielen kamppailuihin

Meille on tärkeää, että saat tarvitsemasi tuen samasta paikasta. Meillä pääset nopeasti työskentelyn aloitukseen. Haluamme madaltaa kynnystä avun hakemiseen mielen ja kehon solmutilanteissa. Kaikilla ihmisillä on elämässään kaikenlaista, eikä elämän haavoittavuus katso ammattiasemaa, tai hyvyyttä ihmisenä. Avun hakeminen on merkki vahvuudesta, olet juuri oikealla tiellä.

 

Elämässämme on asioita, joihin emme itse voi vaikuttaa, emmekä voi ottaa aiempia kokemuksia pois. Haavoittavista asioista on kuitenkin mahdollista saada vahvuuksia, ja rohkeuden ja vahvuuden lisääminen on meille olellinen osa työtämme. Työskentelemme voimavarakeskeisesti, ja haemme monipuolisesti eri keinoja, joiden avulla saat pysyviä taitoja elämään.

 

Valmennuksellinen otteemme tarkoittaa että olemme samalla puolella kanssasi. Valmennuksellisuus on myös tavoitteellista toimintaa, asetamme tavoitteet yhdessä kanssasi ja autamme sinua määrittämään itsellesi tärkeät, hyvinvointiasi vahvistavat asiat, joita kohti elämässäsi lähdetään kulkemaan, yhdessä tekemällä.

 

Olemme monipuolisen kokemuksemme kautta taitavia näkemään millaista apua tarvitaan, ja pääsemme työskentelyssämme nopeasti asian ytimeen. Etenemme aina tarpeesi mukaisesti, ja mukautamme käyttämämme menetelmät siihen.

 

Erityistä osaamistamme on mielialan, masennuksen, mutkalle menneen syömisen, syömishäiriöiden, sekä traumaattisten asioiden aiheuttamien solmujen avaaminen. Meillä on vuosikymmenten kokemus kaikenikäisten ihmisten, erityisesti nuorten / nuorten aikuisten, sekä heidän perheidensä auttamisesta. Yhdistämme työssämme innovatiivisella tavalla kokemukselliset, näyttöön perustuvat psykososiaaliset, terapeuttiset, valmennukselliset ja toiminnalliset menetelmät, tieteellisen tutkimuksen sekä kokemusasiantuntijuuden tuomat näkemykset.

 

Meillä on vahvan ammattiosaamisen ja yli 20 vuoden kokemuksen lisäksi myös omat kokemuksemme sairastamisesta, tuen tarvitsemisesta ja toipumisesta. Tiedämme, että asiat eivät ole aina helppoja. Mutta ne ovat mahdollisia. Meille ei ole olemassa liian pientä tai isoa asiaa. Kaikki se, jonka kanssa koet että tarvitset tukea on meille arvokasta.

 

Olemme tukenasi koko matkasi ajan. Uskomme vahvasti myös läheisten ihmisten tukeen, ja otamme sinulle tärkeät ihmiset tueksesi työskentelyyn matkallesi. Tarvittaessa kokoamme tueksesi verkoston muista toimijoista. Palveluidemme laatu on meille oleellisen tärkeää, ja olemme ylpeitä korkeasta asiakastyytyväisyydestämme. Asiakaspalveluumme kuuluu itsestäänselvänä myös tuki tapaamisten välissä.

 

Sinua ei jätetä kamppailemaan asioiden kanssa yksin.

 

Kaikesta voi selvitä. Toivoa on aina. Kuinka voimme auttaa sinua?