Hyvinvointivalmennus

Syötkö väsyneenä hallitsemattomasti ja viekö tunnesyöminen mennessään, aiheuttaen vain huonon mielen? Oletko stressaantunut ja väsynyt? Onko liikunta vierasta, tuntuuko ettei mielekästä ja kivaa liikuntaa olekaan?
 

Haluatko oppia pysyvästi ystäväksi kehosi kanssa sen sijaan, että olette vihollisia?

 

Hyvinvointivalmennuksemme on tutkittuihin ja näyttöön perustuviin menetelmiin, sekä vahvaan kokemusasiantuntijuuteemme perustuva valmennuksemme, jonka avulla saat aidosti vaikuttavat keinot voida paremmin omassa kehossasi, ja opettelet joustavaa syömistä, hyvinvointia edistävää ravitsemusta, kehoystävyyttä ja oman itsesi arvostamista kehon painosta riippumatta.

 

Hyvinvointivalmennuksessamme sinulla on käytössäsi paitsi pitkä kokemuksemme ihmisten auttamisesta, sekä ammatillinen pätevyytemme myös personal trainerin sekä ravintovalmentajan ominaisuudessa. Me todella tiedämme mitä opetamme. Vankkaan ammattitaitoon kuuluu räätälöidä sinulle oikea ja vaikuttavin apu, ja sen vuoksi hyvinvointivalmennuksemme on aina uniikkivalmennus, joka sisältää sekä ravintovalmennuksen, liikunnan ohjelmoinnin sekä motivaatiovalmennuksen eri osa-alueet sinulle oikeassa suhteessa.

 

Kehonpainoon yksistään vaikuttaa tutkitusti noin 200 eri tekijää. On virheellistä, ja sulaa hulluutta väittää että painonhallinta ja hyvinvointi on kiinni vain siitä, että syö vain reippaasti vähemmän kuin kuluttaa. Näin väittävät usein tahot, jotka eivät todellisuudessa lainkaan ymmärrä mitä painon kanssa kamppaileminen on, tai kuinka haastavaa liikunnan aktivoiminen ja sen mielekkyyden löytäminen aluksi on - etenkin ilman kunnollista ja ammattitaitoista tukea.

 

Liikunnasta on usein monella ikävät kokemukset kouluajoista, epämiellyttävästä tai liian rankasta liikunnasta omaan kuntotasoon nähden. Tehokkainta liikuntaa on se, joka on sinulle niin mielekästä ja kivaa, että harrastat sitä riippumatta siitä mitä tehoja se saa aikaan. Liikunta ei ole rankaisu syödyistä kaloreista, vaan tutkitusti kehollemme tärkeä, ja mielellemme välttämätön hyvinvoinnin lähde. Liikunnan mielekkyyteen on olemassa useita eri teitä, olemme ammattilaisia löytämään kanssasi juuri sinulle mielekkäät ja pysyvät lajit sekä nousujohteiset tulokset. Liikunnan tapaamisemme voivat olla salitreeniä, kehonhuoltoa, luontovaelluksia ym.

 

Nykyisessä tietotulvassa on mahdotonta tietää, mikä on tutkittua ja oikeaa tietoa, ja mikä on aidosti omaa hyvinvointia ja itselle sopivaa tukea. Pikadieetit ovat tutkitusti varmin keino painonnousuun. Perinteisillä mittaus/punnitus/rajoitus -kuureilla saadaan aineenvaihdunta sekaisin ja ne ovat keinoina vaikuttavia ainoastaan 2% ihmisistä. Tästäkään syystä emme käytä näitä metodeja omissa valmennuksissamme. Asiakkaanamme opettelet joustavaa, intuitiivista syömistä, iloa tuottavaa liikkumista sekä kehoystävyyden löytymistä kehon vihaamisen tai ahdistuksen tilalle. Motivoituneena ja hyvällä mielellä saadaan tuloksia aikaan.

 

Meille on todella tärkeää että valmennuksemme on aidosti vaikuttavaa ja korjaa ongelmien juurisyitä eikä hoida vain oiretta päänsärkylääkkeen tavoin. Tuemme ja seuraamme tilannettasi yksilövalmennuksen aikana, emmekä jätä sinua yksin valmennuksen jälkeenkään. Aidosti pysyvät tulokset hyvinvoinnissa näyttäytyvät vasta vuosien viiveellä, ja sen vuoksi seuraamme ainoana toimijana asiakkaidemme tilannetta kyselytutkimuksilla myös valmennuksemme jälkeen.

 

Mikäli voimavarasi ovat pakkasen puolella, tai käynnistät useamman osa-alueen elämänmuutosta on oleellista antaa itsellesi riittävästi aikaa muutosten oppimiseen ja toteuttamiseen. Tämän vuoksi emme myy pikavalmennuksia. Yleisesti käytetyin valmennuksemme kesto on 6–12 kk.

 

Mikäli olet kamppaillut useamman vuoden syömisen mutkikkaiden solmujen, mielialan, elämänkriisien ja huonovointisuuden kanssa, on valmennuksistamme VIDA sinulle oikeampi ratkaisu.

 

Kuntokeskus Liikku on yhteistyökumppanimme, ja valmennamme Liikun Oulun toimipisteissä. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse olla Liikun jäsen, treenitapaamiset sovitaan aina asiakaskohtaisesti.

 

Mitä Hyvinvointivalmennus ei ole?

  • Kaloreiden laskemista
  • Pikadieetti painonpudotukseen kehonvastaisilla keinoilla
  • Punnitsemista ja mittaamista
  • Liikuntaa rankaisukeinona
  • Liikuntalajeja joista et pidä
  • Fitness-ideologiaa edistävä metodi
  • Syömisen rajoittamista ja kieltolistoja

 

Hyvoinvointivalmennus sisältää yksilöllisellä räätälöinnillä:

  • Ammattitaitoisen ravintovalmennuksen, ravintopsykologian
  • Liikunnan ohjelmoinnin, mahdolliset treeniohjelmat ja valmennuksen
  • Psyykkisen valmennuksen (mm. motivaatio, stressinhallinta, lepo, voimavarat)

 

Hyvinvointivalmennuksen hinta alkaen 279 €/kk, katso lisätiedot hinnastostamme!

 

Kysy rohkeasti lisää Sannalta, opastamme sinua oikeassa ratkaisussa, ja hölmöjä kysymyksiä ei ole. Autamme sinua mielellämme!