TÄHTI – opinto- ja uravalmennus

 

Etsitkö suuntaa elämällesi? Onko oma opiskelualasi tai ammatti hukassa, tai tuntuuko että nykyisessä elämässäsi ei ole sinulle merkityksellistä suuntaa, etkä oikein tiedä miten opinnoissa ja urassa olisi hyvä edetä?

 

Tähti -valmennus on elämänpolkuasi selkeyttävä valmennus, jossa kartoitamme tilanteesi, omat vahvuutesi ja voimavarasi sekä sinulle tärkeät arvot elämässä. Valmennamme sinua opintojesi etenemisessä, autamme työllistymään, sekä vaihtamaan alaa/työpaikkaa. Autamme konkreettisesti etenemään, ja olemme apunasi tarvittaessa erilaisten tukien järjestämisessä ja hakemisessa.

 

Meillä on pitkä kokemus opiskelu- ja uravalmennuksesta sekä nuorten, nuorten aikuisten, korkeakouluopiskelijoiden, että aikusten kanssa. Vahvuuttamme on auttaa sinua löytämään todellinen vahvuutesi ja oma tiesi tähtiin nopeastikin. Apunasi on osaltamme myös monipuolinen kokemuksemme ja ammattiosaaminen sekä laajat verkostot.

 

Jos olet valmis löytämään tähtesi, tee se nyt!

 

TÄHTI-valmennukseen sisältyy 6 tapaamista (2 kk aikana).

  • Hinta 255 €/kk (yhteensä 2 kk)
  • Opiskelija- ja nuorisohinta: 153 €/kk

 

TÄHTI-valmennus saatavana myös etävalmennuksena koko Suomessa!

 

Tietäsi selkeyttävä polku sinulle esimerkiksi opintojen alussa, niitä miettiessä, tai työelämässä uutta suuntaa haaveillessa. Saat apua myös käytännön asioihin opintotuen selvittämisestä toimeentulotukeen ja muihin tarvittaviin etuuksiin. Oman Elämän Tähti sisältää 3 tapaamista, joissa saat selkeitä työkaluja oman tähtesi ja vahvuuksiesi löytämiseen ja kehittämiseen työssä ja opiskelussa. Saat myös toimivat keinot edetä opinnoissa ja löydät tien oman itsesi sankariksi.