VIDA-valmennus

Onko mielesi maassa ja mustana, tuntuuko sinusta että asioista on liian hankala saada kiinni? Aiheuttaako syöminen sinulle ahdistusta ja solmuja joita tuntuu vaikealta avata? Tai oletko kokenut aiemmin jonkin haavoittavan tapahtuman josta on hankala päästä omin voimin eteenpäin? Koetko hankalana, tai hävettävänä hakea apua? Me todella ymmärrämme millaisten asioiden kanssa kamppailet, ja osaamme auttaa. Meillä ei tarvitse odottaa avunsaantia.

 

VIDA-valmennuksessa saat pysyviä, vaikuttavia keinoja avuksesi syömisen, mielialan ja ahdistuksen sekä traumaattisten asioiden aiheuttaman huonovointisuuden voittamiseen. VIDA on 6kk kestävä ryhmävalmennus, jonka aluksi on 1kk kestävä yksilövalmennusjakso tilanteesi kartoittamiseksi, ja sopivien keinojen näkemiseksi. Ryhmävalmennus on muotona mielestämme vaikuttavin, sillä syömisen, mielialan, ja haavoittaneiden tapahtumien luonteeseen sisältyy usein voimakas häpeän tunne, ja tunne siitä ettei kukaan ole kokenut samaa tai voi ymmärtää. Ryhmässä tämä kokemus on mahdollista haastaa, ja saada hyväksyntää ja tukea kokemuksille samassa tilanteessa kamppailevilta.

 

Sinussa on paljon enemmän voimaa, kuin ajattelet. Asioista on mahdollista toipua ja selvitä, vaikkei tapahtuneita asioita voi ottaa pois. Aina on toivoa. VIDA auttaa löytämään vahvuutta ja voimavaroja.

 

VIDA-työskentely on mahdollista myös yksilötyöskentelynä, mikäli ryhmä on sinulle huono valinta. Keskustelemme parhaasta vaihtoehdosta yhdessä kanssasi.

 

Menetelminä VIDAssa käytetään vaikuttavia ja tutkittuja kehoa, mieltä ja ympäristöäsi vahvistavia keinoja kehopsykoterapeuttisuudesta luontovaelluksiin, valokuvaterapeuttisuudesta ravitsemusvalmennukseen. Menetelmät räätälöidään aina ryhmäkohtaisesti, mukana on aina sosiaalisesti, psyykkisesti ja kehollisesti tukevia menetelmiä. VIDAssa työskentelyn tärkeänä osana ovat myös sinua tukevat lähitahot. Autamme sinua tukiverkostosi vahvistamisessa.

 

VIDA-valmennukseen osallistuaksesi et tarvitse diagnooseja, oma arviosi ja toiveesi valmennuksen aloituksesta riittää. Sinun ei tarvitse odottaa, että olosi huonontuu vaikka mieli usein niin väittääkin. Hae tukea jo tänään, asiat ovat aina helpompia järjestää. Turhia yhteydenottoja ei ole. Saat apua ja välineitä vointisi parantamiseen heti ensimmäisestä tapaamisesta lähtien.

 

VIDA-valmennus on tarkoitettu yli 13-vuotiaille. Ryhmät muodostetaan iän mukaan niin, että alle 18-vuotiaille on omat ryhmät, nuorille aikuisille (18–29) omat ryhmät, sekä aikuisille omansa. Alle 18-vuotiaiden VIDA sisältää aina myös työskentelyä huoltajien kanssa.

 

VIDA sisältää

  • yksilövalmennusta
  • ryhmävalmennusta
  • räätälöidyt voimavaroja ja vahvuutta tukevat menetelmät
  • läheis- ja verkostotyön
  • välitehtävät ja materiaalit
  • ryhmän oman suljetun viestiryhmän (WhatsApp/Facebook)
  • valmentajan tuen
  • vaikuttavuusseurannan työskentelyn alussa, aikana ja jälkeen

 

Hinta 239 € kuukaudessa (1 kk yksilövalmennus alkukartoituksessa + 6 kk ryhmävalmennus)

 

Apu on yhden viestin päässä. Ota rohkeasti yhteyttä ja varataan sinulle aika tapaamiseen.